Мотивът да се кандидатирам за нов кмет е желанието на

...
Мотивът да се кандидатирам за нов кмет е желанието на
Коментари Харесай

Димитър Николов: Основните ми приоритети ще са здравеопазването и образованието

Мотивът да се кандидатирам за нов кмет е желанието на хората. Бургас е на прага на световни провокации, на четвърто място в страната в тежка кнкурентна борба.

Това съобщи в предаването "Плюс минус " по Нова телевизия кметът на Бургас и претендент за нов мандат Димитър Николов. Той уточни и главните си цели. "Проблемът е опазването на здравето - към този момент имаме самочувствие да развивавем висококачествено опазване на здравето на европейско равнище. След като открихме Медицинския факултет в Бургас, в този момент има потребност от построяването на нова университетска детска болница с 24-часов незабавен център ", уточни Николов и добави, че другият му приоритет е образованието.

В коментар на недоволства на бургазлии, че въздухът в града се замърсява от рафинерията, Николов беше безапелационен, че желае избрани промени. "На два пъти се пробвам да се промени законодателството, където да се даде опция на кмета да въздейства върху комплексните разрешителни на предприятияат, които работят на територията на общината. Имаме две лични станции за следене на качеството на въздуха ", напомни Николов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР