Мотивът да предложим пълно затваряне е защото Благоевград е на

...
Мотивът да предложим пълно затваряне е защото Благоевград е на
Коментари Харесай

Консултативният съвет в Благоевград разкритикува кмета на тема локдаун

Мотивът да предложим цялостно затваряне е тъй като Благоевград е преди всичко в класациите по болест. Това съобщи доктор Павлин Янкулски, ръководител на Консултативния съвет по отношение на ковид в Благоевград.
Д-р Светлозар Балабанов сподели пред Българска национална телевизия, че не е сигурен дали затварянето следва да е за три седмици, само че изиска да има качествена полемика. От ГЕРБ обаче се опълчват на локдаун, с цел да няма икономическа съсипия. Предложихме и други ограничения – да вземем за пример център за кръвна плазма, триажен кабинет, които може би са закъснели, споделиха от партията по адрес на кмета Румен Томов, който се води самостоятелен претендент и с който стана скандал – от поста си от съда.
 Кметът на Благоевград се разгласи срещу триседмичен локдаун Кметът на Благоевград се разгласи срещу триседмичен локдаун
Кметът на община Благоевград Румен Томов не е склонен с предложенията на Covid комисията към Общинския съвет за самобитно затваряне...
Кметът още веднъж подвежда жителите на Благоевград. Създали сме Консултативен съвет, който да е в помощ на общината. Навсякъде има включени представители на такива препоръки към общинските управляващи, единствено в Благоевград няма. Това съобщи доктор Янкулски.
Кметът подвежда, че ние сме решили – ние единствено вършим предложение, акцентира Янкулски. И попита какъв Кризисен щаб се привиква, като ще се прави съвещание чак в сряда (25 ноември), т.е. след седмица. То трябваше да е през днешния ден, 20 ноември, само че беше отсрочено.
От съвета предизвестиха, че има запълване на съвсем 80-90% на болничните кревати с ковид. " Имаме потребност от незабавна пауза ", е апелът, тъй като има и доста заболели медици.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР