МОСВ е принципал и отговаря за водите. Всеки месец на

...
МОСВ е принципал и отговаря за водите. Всеки месец на
Коментари Харесай

Джевдет Чакъров: БСП имат сериозни аргументи за вота на недоверие

Министерство на околната среда и водите е принципал и дава отговор за водите. Всеки месец на министъра на околната среда и водите се дават графици, които той подписва за 50-те язовира от национално значение.

Има съгласуваност по проблема за водната рецесия в Перник, въпреки и закъсняла. Трябва да се откри опция за водата на Перник. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия депутатът от Движение за права и свободи Джевдет Чакъров.

По думите му е належащо съответно ръководство на водите, тъй като страната ни е с огромна амплитуда и сме на последните 5 места в Европа по воден запас.

"Ако всички по съответните стъпала си правят работа, то информацията би трябвало да се обработва и да се предотвратяват сходни рецесии. Както сподели министър председателят през вчерашния ден с приоритет е водата за питейно-битови потребности ", сподели още той.

Чакъров бе безапелационен, че опозицията не е закъсняла с реакцията си.

Запитан за поддръжката на вота на съмнение, който ще бъде импортиран от Българска социалистическа партия, той съобщи, че причините им са доста добре подкрепени, само че и те имат свои.

"Няма време за толеранс от 100 дни за новия екоминистър, обстановката е такава ", счита депутатът от Движение за права и свободи и добави, че Емил Димитров би трябвало незабавно да предприеме ограничения.

Попитан по какъв начин вижда съдружното ръководство след насъбраните министерски оставки, той съобщи, че оставките не водят до някаква смяна. "Работи се, само че не с ускорени крачки, а страната се нуждае от това. Няма промени ", счита Чакъров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР