Мостът, свързващ Русия с Кримския полуостров, беше открит лично от

...
Мостът, свързващ Русия с Кримския полуостров, беше открит лично от
Коментари Харесай

Вижте кой построи моста на Путин

Мостът, свързващ Русия с Кримския полуостров, беше открит персонално от съветския президент Владимир Путин, който подкара и камион КамАЗ. Държавният глава обаче беше неодобрен от Съединени американски щати, тъй като нарушавал интернационалните закони.

След анексирането на Крим и спора в Източна Украйна американците и Европейският съюз постановиха стопански наказания на Кремъл, а дипломатическите връзки сред Москва и Запада замръзнаха.

Малко след откриването на моста стана ясно и кой стои в основата на построяването му. Котката Мостик (на съветски – мост) персонално инспектира построяването на оборудването и се трансформира в звездата на обекта, разясняват американските издания „ Вашингтон поуст “ и USA Today.

Котката се трансформира в амулет на моста и към този момент е икона в обществените мрежи. Профилът със фотоси на котката Мостик в Инстаграм към този момент има над 38 000 почитатели. На фотосите се вижда по какъв начин котката се разхожда по моста и персонално инспектира работата на строителните служащи. Котката е била там от самото начало на градежа и нищо не е ставало без знанието й. Вижте фотоси:

Снимка: Инстаграм, Кот Моста
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР