Most wanted! Много били доволни началниците от напредъка по линия

...
Most wanted! Много били доволни началниците от напредъка по линия
Коментари Харесай

Момчилова пред Фрог: Управленците вдигнаха два крака, за да удовлетворят мераците на големите братя

Most wanted! Много били удовлетворени началниците от напредъка по линия на реформиращото се правораздаване и работещите все по-резултатно структури и служби на Министерство на вътрешните работи. Отдъхнаха си и Захариева, и Маринов, и Цачева, дори министър председателят зачете не без препъване заради боязън от заслуженото самопризнание, по какъв начин си правят работата политиците, колкото и да не ни отбират на нас неблагодарниците тиквите от непоклатимост и равнис по европейските критерии.
Това сподели пиар специалистът Соня Момчилова във връзка разминаването на отчета на Европейски Съюз с чувството на хората за положението на страната.Ето какво още показа тя:

Усещането, че живеем в паралелни действителности с началниците на ръководещите и със самите ръководещи към този момент надали е изненада за някого. Шизофренното себеусещане бихме могли да си разбираем с нещо сходно на чувството за корупция. Не че я има корупцията, просто фантомна болежка, спомен за изчезнал крак, пирует на балерина, като онази на Андерсен дето оловния боец я помислил за посестрима а тя била просто с високо вдигнат крайник. Така и нашите управленци вдигнали крайник, дори два крайници са вдигнали за самопризнание и в символ на подготвеност да удовлетворят мераците на огромните братя.

Не може да отречем, че великодушно европартньорите не пестят еваларките. Толкова се развълнува през днешния ден Борисов, че междинни “пръстове “ и протестърски режисури му се зловидяха. Хвърли по двайсет лв. на пенсиите да си купят пържоли от вносното месо- връстник на Тутанкамон, с което веригите на великодушните ни сътрудници изхранват ненаялия се с европейски дотации българин и сведе снизходително клепки, преглъщайки пустата дивотия дето не мож осмисли интернационалното и районното значение на огромната активност, която кабинета безспирно реализира.

„ Пръстове “ чух да споделя една героиня от ВИП брат „ Мост уонтед “ тези дни и си обясних ситуацията с ръководещите и ръководените, за които медиите имат очи и уши, тези „ най-търсените “ като бананите по време на студената война. Чудно ли е, че таман тъпи, отровени, незаинтересовани и несолидарни в последните опити да защитим дребното което ни е хартисало от достолепието, хляба и събудеността сме идеални за сътрудниците ни? Не ни ли потвърждават медийните риалите формати, тези самоопределящи се като умалени модели на организма общество, кои са най-конвертируеми на пазара на свободната търговия? Най-много подвигат гледаемостта на сеира – типигьозите, фрашкани с импланти от пластмаса, божествен газ и брюкселски клишета, рапоните дето в случай че не са си изографисали модифицираните трицепси, то в гладките си мозъци са татуирали „ Брюксел – ти татко, ти майка “!

Само не е неприятно тия, дето им снимат магнолиите и им подлагат цитати от „ Ред “ Бредбъри за пожарникарите и пепелищата от запалени книги на връх празника на будителите да им припомнят, че ще им пламне чергицата скоро, тъй като Бог брои сълзите на майките и връща огън връз синовете на Нефилимите, блудствали с разгонената Европа.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР