Москвичи, Лади, Жигули...Майтапи, снимки, ехидни усмивки и надменно отношение. Къде

...
Москвичи, Лади, Жигули...Майтапи, снимки, ехидни усмивки и надменно отношение. Къде
Коментари Харесай

Издирват майтапчиите от ЦСКА Москва

Москвичи, Лади, Жигули...Майтапи, фотоси, ехидни усмивки и пренебрежително отношение. Къде са в този момент футболистите на ЦСКА Москва? Питаме за другари от Русия, защото имаме предпочитание да им помогнем. Колегите от Русия ги търсят, само че не могат да ги открият. Играчите на ЦСКА са се скрили след срама, който браха. Всъщност, същото правеха и когато възпитаниците на Станислав Генчев ги мачкаха по терена.

Ама другояче преди мача бяха във вихъра си. Вярно, Лудогорец и жителите на Разград понесоха малко насмешки, само че в последна сметка футболистите и управлението на ЦСКА, направиха услуга на българския първенец. Без да осъзнават, с надменното си отношение, руснаците направиха срама си още по-голям и издигнаха Лудогорец още по-високо във футболния хоризонт. Цяла Европа разбра по какъв начин тим от дребен град в България направи на пух и прахуляк гранда от Русия. Защото си е налегнал парцалките и работи. И също така е теоретичен да се отнася с почитание към всеки конкурент, с цел да не изпада в куриозна обстановка като ЦСКА Москва.

Какво им пука на футболистите на ЦСКА? Нали са от Москва. Несъмнено голям и хубав град. Все ще намерят някое кътче да се скрият. Така никой няма да може да ги откри, с цел да ги попита по какъв начин по този начин дребен и "невзрачен " Разград им описа играта по всички индикатори. Ще следим с интерес обществените мрежи, с цел да забележим ще има ли нови занимателни изявления от страна на московските "армейци ". Има хубави фотоси на таблото на "Лудогорец Арена " след мача...

Майтапчиите от ЦСКА Москва се търсят къде ли не.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР