Москва. За да спре трайно неконтролирания миграционен поток, Западът трябва

...
Москва. За да спре трайно неконтролирания миграционен поток, Западът трябва
Коментари Харесай

Николай Патрушев: За миграционната криза на беларуската граница е виновен Западът

Москва. За да спре трайно неконтролирания миграционен поток, Западът би трябвало да се откаже от политиката си на интервенция във вътрешните работи на други страни. Това съобщи в изявление за aif.ru секретарят на съветския съвет за сигурност Николай Патрушев., представен от “Российская газета “ .

„ След като провокираха безпорядък и опустошения в Близкия изток и Северна Африка - сподели той – западните страни в този момент се чудят за какво популацията на тези страни се мести всеобщо в други райони. “ В същото време, както означи секретарят на Съвета за сигурност на Руската федерация, европейските управляващи, обърквайки причина и разследване, насочиха напъните си към нападателна рецензия към Беларус и редом с това към Русия, като упрекват Минск и Москва в образуване на миграционната рецесия.

„ Те показаха Беларус в облика на външен зложелател, заплашващ спокойствието на Европа. Въз основа на тази логичност можем да кажем, че вятърът духа, тъй като дърветата се люлеят “, сподели Патрушев. Според него това, което се случва през днешния ден на беларуско-полската граница, също може да се преглежда като резултат от външен напън върху Беларус.

„ Те не съумяха да унищожат управлението на страната, да потопят страната в безпорядък, в протестни шествия, в този момент се пробват да залеят страната с мигранти, да подкопаят системата за обществена отбрана и опазване на здравето “, заключи секретарят на Съвета за сигурност на съветската федерация. По думите му в този момент броят на мигрантите на границата варира от 2500 до 3000 души, в това число дами и до 750 деца в предучилищна възраст. Според Патрушев Беларус е поела главната тежест по грижите за тях.

В същото време Европейският съюз, който даде обещание да построи лагери за мигранти, се отхвърли от личната си самодейност. Той напомни, че мигрантите на полската граница биват „ гонени с кучета, безчовечен поливани с водни оръдия и ограждани с бодлива тел, стреля се над главите им, подвигат се хеликоптери във въздуха, с цел да разпилян палатките им с въздушни течения. “

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР