Москва. В руската армия са постъпили ракетни системи за залпов

...
Москва. В руската армия са постъпили ракетни системи за залпов
Коментари Харесай

„Военное обозрение“: В руската армия постъпи РСЗО от ново поколение – „Торнадо – С“

Москва. В съветската войска са постъпили ракетни системи за залпов огън (РСЗО) от ново потомство, съобщи генералният шеф на компания „ Техмаш “ Александър Кочкин, представен от профилирания портал „ Военное обозрение “ .
В изявление пред РИА Новости Кочкин означи, че в съветските въоръжени сили е доставена първата огромна партия РСЗО „ Торнадо-С “.
По неговите думи, от този миг е почнала опитно-промишлената употреба на системите. Също по този начин той означи, че до това равнище ще бъдат осъвременени РСЗО „ Смерч “, като плановата документи за това към този момент е подготвена.
Генреалният шеф на „ Техмаш “ заяви, че сега във войската е образувана бригада „ Торнадо-С “. Тази система има усъвършенствани характерности в региона на точността и „ могъществото “ на снарядите.
Системата може да стреля както с реактивни снаряди „ Смерч “, по този начин и с нови управляеми муниции с огромен обхват, Бойните системи са оборудвани с автоматизирана система за ръководство на огъня: тя разрешава да се форсира нанасянето на удара по задачата.
Новите системи имат екипаж от трима души. Времето за разполагане е към една минута. Обсегът на стрелбата е до 120 км.

Превод и редакция: Иван Христов

Още военни вести четете в профилираното издание на Фокус " Военни вести "
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР