Москва твърдо ще защитава Крим и новите територии като неразделна

...
Москва твърдо ще защитава Крим и новите територии като неразделна
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Пентагонът обяви, че може да удари Крим

Москва твърдо ще пази Крим и новите територии като неразделна част от страната при възможни удари по полуострова, които бяха оповестени от Пентагона, съобщи съветският дипломат в Съединени американски щати Анатолий Антонов.
„ Аз съм твърдо уверен, че ние ще защитим нашия Крим и новите територии като неразделна част от нашата страна. В това нашите дейности ще бъдат непреклонни “, сподели той по Първи канал.
Антонов по-рано предизвести, че американските политици бъркат, като считат, че желанието на съветското управление да пази страната не се простира до Крим. Той също по този начин означи, че доставяйки оръжие на Украйна, Съединени американски щати " тестват силата на Русия ". Във вторник президентът на Съединени американски щати Джо Байдън разгласи нов пакет от военна помощ на стойност 625 милиона $ за Украйна, в това число четири комплекса HIMARS. Заместник-помощник-министърът на защитата Лора Купър сподели, че ръководените ракети GMLRS за системите HIMARS, доставени на Украйна от Щатите, са в положение да поразят голямото болшинство от цели на бойното поле, както и да стигнат до Крим. Както означи прессекретарят на съветския водач Дмитрий Песков, изказванията на Пентагона за вероятни удари по Крим удостоверяват присъединяване на Съединените щати в руско-украинския спор.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР