Москва. Стара Загора, която е част от националната маркетингова кампания

...
Москва. Стара Загора, която е част от националната маркетингова кампания
Коментари Харесай

Стара Загора: Общината е представена на българския щанд на международната туристическа борса Интурмаркет 2019 в Москва

Москва. Стара Загора, която е част от националната маркетингова акция на България в Русия, е показана на българския щанд с повърхност от 100 кв. м. на интернационалната туристическа борса Интурмаркет 2019 в Москва, който е бил открит от министъра на туризма Николина Ангелкова. Това заяви отрасловият зам.-кмет по туризъм в Община Стара Загора Красимира Чахова, която е там по покана на туристическото ведомство да показа опциите за туризъм в района, оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Чахова посочи, че на щанда са показани още Министерството на туризма и общините София, Варна, Велико Търново и Приморско.
Форумът се организира в интервала 9 - 11 март и се провежда със съдействието на Федералната организация по туризъм, Федералната организация по въздушен превоз, Руската хотелиерска асоциация и други водещи структури в региона на туризма. Очаква се изложителите в тазгодишното издание да са над 1 400 компании от над 130 страни и всички съветски райони и национални туристически представителства, а броят на посетителите е с прогнози за над 74 хиляди души.
Министър Ангелкова е декларирала, че Русия е измежду най-важните генериращи пазари за входящия туризъм на България, акцентирайки, че се работи интензивно за поощряване на пътуванията на жители от Руската федерация у нас. Активна маркетингова акция разпространява разнообразния туристически артикул измежду съветските туристи, търсят се и новаторски планове, които да дават отговор на търсенето на посетителите от федерацията, уведомила е още министърът.
В първия ден на туристическата борса е извършена и профилирана презентация на тематика „ България – повече от море “. Руски туроператори, туристически организации, медии и посетители на ревюто се срещат с националната туристическа реклама за актуалната година.
На българския щанд посредством редица атрактивни презентации е показан българският фолклор и най-интересното, което предлага България, за морски, поклоннически и авантюристичен и състезателен туризъм, гурме и винени дестинации, юношески пакети, културни и исторически забележителности и доста други.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР