Москва ще затвори всички магазини с изключение на аптеките и

...
Москва ще затвори всички магазини с изключение на аптеките и
Коментари Харесай

Москва затвори всичко освен хранителните магазини и аптеките

Москва ще затвори всички магазини като се изключи аптеките и питателните , разгласи кметът на съветската столица Сергей Собянин, представен от " Ройтерс ".

В известие Собянин разясни, че тази мярка, която включва също затваряне на заведенията за хранене, кафенетата и питейните заведения, ще се ползва от 28 март до 5 април.
 Осем страни, измежду които и Русия, желаеха от Организация на обединените нации да отпаднат глобите им
Осем страни, измежду които и Русия, желаеха от Организация на обединените нации да отпаднат глобите им

Китай, Иран, Сирия, Куба, Никарагуа, КНДР и Венецуела

Междувременно съветското държавно управление подреди на гражданската авиация да приключи всички постоянни и чартърни полети до и от Русия от 27 март.

Руските самолетни компании ще могат да летят до други страни единствено за прибиране на съветските жители или в случай че получат позволение със специфични държавни решения.

Вчера съветският водач Владимир Путин разгласи, че затварят страната за една седмица и отсрочват планувания за април референдум.
 Русия прикани за международно помирение
Русия прикани за международно помирение

Москва поддържа апела на генералния секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш

В Русия има 658 случая на инфектирани с ковид и трима умряли.

По последни данни на Световната здравна организация по света има над 416 000 доказани случая, а умрелите са повече от 18 500. Регистрирани са случаи в 196 страни. Данните на Университет " Джон Хопкинс " демонстрират над 472 000 случая и над 21 300 умряли в 175 страни, възстановили са се към 114 000.

Можете да следите случаите на ковид в България на уеб страницата на Военномедицинска академия, на уеб страницата на Министерството на здравеопазването и за света на инфографиките на Световната здравна организация и на Университет " Джон Хопкинс ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР