Москва ще вземе мерки, ако бъдат конфискувани руски активи. Намерението

...
Москва ще вземе мерки, ако бъдат конфискувани руски активи. Намерението
Коментари Харесай

Рябков: Москва ще вземе мерки, ако бъдат конфискувани руски активи

Москва ще вземе ограничения, в случай че бъдат иззети съветски активи. Намерението да се конфискуват съветски активи, замразени в западните страни, става все по-ясно. Ако тази концепция се реализира, Москва не изключва контрамерки, сподели заместник-министърът на външните работи Сергей Рябков.

„ Не чакаме никакви рационални дейности от западните съперници, никакви стъпки, които да показват даже минимално схващане какъв брой нездравословно и контрапродуктивно е самото разискване на тази тематика “. Това сподели Рябков пред кореспонденти.

„ Но е ясно, че концепцията последователно придобива по-конкретни очертания, макар че въпросът към момента не е стигнал до практическа реализация от западната група. Ние, несъмнено, ще вземем ограничения, в случай че се стигне до реализацията на такива закани, в това число (мерки) и „ от огледален темперамент. Но в този момент няма причина да ги разгласяваме, а и това евентуално би било спомагателен тласък в така наречен умствен развой на нашите съперници – ние нямаме потребност от това на всички “, добави заместник-министърът на външните работи на Руската федерация.

Източник: РИА НОВОСТИ, превод SafeNews

Още вести четете в секция Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР