Москва ще се опита да използва инцидентите с нахлуването на

...
Москва ще се опита да използва инцидентите с нахлуването на
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Москва ще опита да се прави на жертва след партизанските атаки


Москва ще се опита да употребява случаите с нахлуването на партизански групи на пограничните си територии като „ доказателство “, че точно Русия е „ жертвата “ в тази война, счита английското разузнавате, представено от БиБиСи.

Говорителят на Путин Дмитрий Песков към този момент съобщи, че офанзивите провокират „ надълбоко безпокойствие “. „ Това за следващ път удостоверява, че украинските бойци не престават своята активност срещу нашата страна. Затова от нас се желаят повече старания. Специалната военна интервенция продължава “, бодро разгласи пред Интерфакс Песков, който явно още не може да си изясни за какво Украйна се съпротивлява на съветската експанзия.

От 19 май до през вчерашния ден конфликти на съветската войска с партизанските групировки Руски доброволчески корпус и се състояха на най-малко 3 места в Белгородска област, пишат създателите на отчета.

При вчерашния пробив на антипутинските доброволци в Грайворонския регион на Белгородска област са били убити двама съветски бойци, а 4-ма са ранени, заяви УНIАН. Партизанските формирования нападат хранилища за оръжия, с цел да доставят с него присъединяващи се към тях локални съперници на режима. Боевете в региона не престават, през нощта с дронове камикадзе са атакувани постройките на ФСБ и на Министерство на вътрешните работи в Белгород.

Руските управляващи оповестиха режим на антитерористична интервенция и трансферират към Белгород армейски елементи и тежка техника. Според украински военни специалисти точно това е задачата на нахлуването на партизаните – да отвлече сили и внимание от други сектори на фронта, откъдето да стартира предстоящата контраатака. Тактиката води до промени на фронта и през днешния ден в Бахмут съветските сили нападат много по-слабо, заяви Ханна Маляр – зам.-министър на защитата на Украйна.

В приграничните региони на Русия заплахата от вътрешни стълкновения пораства. Към диверсиите на жп линии, свалените 2 самолета и 2 хеликоптера, се прибавят и към този момент откритите дейности на партизанските формирования, проникнали откъм украинска територия, отбелязва английското разузнаване.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР