Москва. Руските военни ще се върнат в пунктовете за постоянно

...
Москва. Руските военни ще се върнат в пунктовете за постоянно
Коментари Харесай

ТАСС: Руските военни започват да се връщат в казармите си след завършване на ученията

Москва. Руските военни ще се върнат в пунктовете за непрекъснато дислоциране след края на ученията, частите на Южния боен окръг и Западния боен окръг към този момент са почнали да товарят въоръжението и оборудването и ще потеглят във вторник. Това се споделя в изказване на формалния представител на Министерството на защитата на Руската федерация генерал-майор Игор Конашенков, представено от TACC .

„ С приключването на учебно-бойните действия войските, както постоянно, ще правят взаимни маршове до пунктовете си за непрекъсната дислокация. Подразделенията на Южния и Западния военни окръзи, които са изпълнили дилемите си, към този момент са почнали товарене на железопътни и автомобилни транспортни средства и ще стартират да се придвижват към казармите си през днешния ден ", се споделя в изказването.

В него се отбелязва, че обособените елементи ще се придвижват независимо като част от военни колони.

Официалният представител на съветското министерство на защитата означи, че съветските въоръжени сили не престават комплекс от широкомащабна оперативна подготовка на войски и сили, в която вземат участие съвсем всички военни окръзи, флотилии и въздушно-десантни сили.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР