Москва разполага с информация за опити за взривяване на газопроводите

...
Москва разполага с информация за опити за взривяване на газопроводите
Коментари Харесай

Лавров говори за опит за взривяване на Турски поток и Син поток

Москва разполага с информация за опити за взривяване на газопроводите " Турски поток " и " Син поток " в Черно море, съобщи съветският външен министър Сергей Лавров.

Министърът уточни, че Русия не не разрешава на други страни да изнасят зърно. „ Ние просто няма да ги пуснем през филантропичните коридори, които бяха открити и които... бяха употребявани за изстрелване на надводни и подводни транспортни средства за нахлуване освен на нашите военни, само че и цивилен кораби “, сподели министърът, предава ТАСС.

Той добави, че са се пробвали да бъдат атакувани и военни кораби, които патрулират по трасето на газопроводите " Турски поток " и " Син поток ". В същото време Лавров посочи, че корабите са почнали да патрулират в тези сектори на Черно море, защото Русия има информация, че се пробват да взривят и тръбопроводите, както взривиха “Северните потоци. ”

Освен това Лавров назова неистина изказванията на Запада, че енергийната рецесия е породена от събитията в Украйна. Министърът уточни, че казусът е в енергийния преход, натрапен на първо място от европейците и американците, както и в отхвърли да се влага в нефт и газ.

„ Германците изцяло изоставиха нуклеарната сила - това е голяма нелепост и разчитаха по всевъзможен метод напразно, водата, слънцето, възобновимите енергийни източници, а самите те понижиха покупките на съветски газ и нефт. Но слънцето грееше рядко, приливите бяха слаби, вятърът духаше безшумно и вложенията в напреднали форми на произвеждане на газ и нефт понижиха, тъй че избухна рецесия “, изясни министърът.

По-рано президентът Владимир Путин заяви по време на договарянията с президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган за опити за офанзива на „ Турски поток “ и „ Син поток “, които доставят газ за Република Турция от Русия.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР