Москва продължава да прехвърля допълнителни подразделения и техника в района,

...
Москва продължава да прехвърля допълнителни подразделения и техника в района,
Коментари Харесай

Руски военни полицаи вече патрулират в Северна Сирия

Москва продължава да трансферира спомагателни подразделения и техника в региона, от който по силата на съглашение сред Москва и Анкара би трябвало да се изтеглят кюрдските военни.

Празни учебни заведения и спортни уреди са новият дом на хилядите, напуснали домовете си поради турската интервенция " Извор на мира ". От Световната продоволствена стратегия към Организация на обединените нации се грижат те да имат храна.
Ум Юсуф, напуснала Рас Ал-Айн: " Напуснахме без нищо. Имаше бомбардировка и едвам успяхме да се измъкнем и да спасим децата си. От програмата ни осигуриха някои неща - матраци, одеяла, храна. Но няма порти, няма прозорци...
Програмата обезпечава помощ на към 280 000 души. Освен храна, те получават лекарства и артикули от първа нужда.
Антоан Ренар, управител към Световната продоволствена стратегия: Имаме подготвени храни, които да дадем на хората в затруднено състояние. До момента района са напуснали 176 000 души.
Въпреки подписаното сред Русия и Турция съглашение за преустановяване на огъня и евакуиране на кюрдските сили от 30 км кулоар, на който би трябвало да бъде обособена зона за сигурност, следена от Анкара, потокът бежанци от Сирия към Ирак не стопира.

А прехвърлянето на съветски военни в Сирия продължава. Към съветския контингент се причислиха още към 300 военни служители на реда от Чечня и 20 бронирани машини.
Дмитрий Кочетков, пълководец на батальон: Това е петата командировка на батальона. Мисията им е известна. Преди пътуването бяха напълно подготвени.
Руските елементи ще подсигуряват сигурността на популацията и ще поддържат реда. Освен това ще спомагат за изтеглянето на кюрдските сили. Допълнителни подкрепления в Североизточна Сирия изпратиха и Съединените щати. Американските военни ще охраняват петролните полета от бойците на " Ислямска страна ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР