Москва. Проблемите, които съществуват в отношенията между държавите, трябва да

...
Москва. Проблемите, които съществуват в отношенията между държавите, трябва да
Коментари Харесай

ТАСС. Започна визитата на германския канцлер Олаф Шолц в Москва

Москва. Проблемите, които съществуват в връзките сред страните, би трябвало да се вземат решение на основата на разговор. Това съобщи във вторник немският канцлер Олаф Шолц преди диалозите с съветския президент Владимир Путин, представен от TACC .

Радвам се също, че срещата ни се състоя “, сподели той и напомни, че неотдавна e поел поста началник на немското държавно управление. „ За мен това (посещение в Русия) е нещо особено, като се има поради нашата история “, добави канцлерът.

„ Ясно е, несъмнено, че в този момент, по това време, когато в Европа породи такава комплицирана обстановка със сигурността, би трябвало да поддържаме връзка непосредствено, както направихте с моя френски сътрудник “, сподели той. „ Радвам се, че тази (комуникация) стана допустима в този момент. Важно е връзките сред страните постоянно да се контролират посредством разговор “, акцентира Шолц.

Шолц уточни и значимостта на икономическото съдействие сред Германия и Русия. „ Страхотно е, че имаме доста положителни стопански връзки “, сподели той.

Както сподели по-рано източник от немския кабинет, обстановката към Украйна ще бъде съществена тематика на диалозите сред канцлера на Германия и съветския президент.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР