Москва. Премиерът на Русия Димитрий Медведев осъди членовете на управляващата

...
Москва. Премиерът на Русия Димитрий Медведев осъди членовете на управляващата
Коментари Харесай

ТАСС: Медведев се противопостави на членове на „Единна Русия“, които искат да се явят на изборите като независими кандидати

Москва. Премиерът на Русия Димитрий Медведев осъди членовете на ръководещата партия, които считат още веднъж да вземат участие в идните избори като самостоятелни претенденти, предава TACC .

Председателят на „ Единна Русия “ Медведев посъветва членовете на партията да се отдръпват от нея, в случай че имат намерение да се кандидатират като самостоятелни.

" Вярвам, че претендентите от „ Единна Русия “ би трябвало да се гордеят с партийната си принадлежност. И в случай че някой се смущава да бъде в нашите редици ще е по-добре да ги остави. Направете път на тези, които имат вяра в бъдещето на партията, които са подготвени да работят за нея, и за цялата страна ", сподели Медведев.

Той съобщи това в своя тирада по време на конгреса на „ Единна Русия ". Медведев насочи тези думи по отношение на локалните избори в страната през септември, когато голям брой членове на партията се явиха като самостоятелни претенденти.

Превод и редакция Теодор Пенев
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР