Москва. Повече от 3 500 хиляди участват в неразрешен протест

...
Москва. Повече от 3 500 хиляди участват в неразрешен протест
Коментари Харесай

ТАСС: Повече от 3 500 души участват в неразрешен протест в Москва

Москва. Повече от 3 500 хиляди вземат участие в забранен митинг в центъра на Москва. Това заяви в пресслужбата на столичното основно ръководство на Министерство на вътрешните работи на Руската федерация, представена от ТАСС .
" Около 3500 души вземат участие неразрешено мероприятие в центъра на Москва, от които към 700 публицисти и блогъри осведомиха по-рано за своето присъединяване в отразяването на събитието ", оповестиха от полицията.
По-рано полицията заяви за арестуването на 295 участници за нарушавания на публичния ред.
Властите предизвестиха участниците в неразрешения протест на 27 юли за отговорността и недопустимостта на нарушение на закона. Кметът на Москва Сергей Собянин съобщи, че се приготвят съществени провокации, които съставляват опасност за сигурността, живота и здравето на хората. Столичната полиция в Москва също прикани жителите да се въздържат от присъединяване в митинга и даде обещание да предприеме всички нужни ограничения за гарантиране на сигурността на жителите, недопускане и преустановяване на нарушаванията на публичния ред.
Прокуратурата на Москва организира административно следствие на 15 нерегистрирани претенденти за Московската градска дума, които провеждат противозаконни дейности на 14 и 27 юли. Те подцениха първото предизвестие на прокуратурата. Прокуратурата им насочи наново предизвестие за недопустимост на нарушаването на закона и за отговорността им при положение на нарушаване.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР