Москва повдигна обвинения на 92 членове на украинските въоръжени сили

...
Москва повдигна обвинения на 92 членове на украинските въоръжени сили
Коментари Харесай

Москва обвини 92 украински военни в престъпления срещу човечеството

Москва повдигна обвинявания на 92 членове на украинските въоръжени сили в закононарушения против човечеството. Това съобщи ръководителят на съветския следствен комитет, осведоми БиБиСИ (BBC).

Александър Бастрикин сподели пред държавния новинарски уебсайт " Российская газета ", че са стартирани над 1300 престъпни следствия . Той също по този начин предложи интернационален арбитражен съд, подсилен от страни, в това число Боливия, Иран и Сирия.

По думите му към 96 души, в това число 51 командващи на въоръжените сили, се търсят.

Украинците са взели участие в " закононарушения против мира и сигурността на човечеството ", сподели той пред вестника.

Бастрикин упрекна Запада в намерено спонсориране на " украинския шовинизъм ", тъй че подкрепеният от Организация на обединените нации развой " е извънредно подозрителен ".

Москва неведнъж е правила погрешните изказвания, че Украйна е завладяна от неонацисти, като опрощение за това, което назовава " специфична военна интервенция ".

Бастрикин вместо това предложи да се сътвори интернационален арбитражен съд с присъединяване на страни, които имат " самостоятелна позиция по украинския въпрос " - по-специално Сирия, Иран и Боливия.

Наред със стотици украински военни и политически цели, той сподели, че се организират следствия против чиновници на украинското министерство на опазването на здравето, които той упрекна, без да даде доказателства, в създаването на оръжия за всеобщо заличаване.Руси, сподели той пред вестника.
 Съдят над 500 бойци от
Съдят над 500 бойци от " Азов " за военни закононарушения в ДНР

Те са упрекнати в членуване в противозаконна формация, наемничество и опити за събаряне на локалното държавно управление

През юни двама британци и един мароканец, които бяха хванати, до момента в който се биеха за Украйна, бяха наказани на гибел от съветски прокси съд в Източна Украйна. Ейдън Аслин, Шон Пинер и Брахим Саудун са, само че фамилиите на британците упорстват, че те са дългогодишни членове на украинската войска.

През май се организира първият развой за военни закононарушения от началото на нахлуването в Украйна, където съд остави за убийството на граждански.

Украйна също организира лични следствия. Този месец тя съобщи, че изследва повече от 21 000 военни закононарушения и закононарушения на експанзия, за които се твърди, че са осъществени от съветските сили от началото на нашествието през февруари.

А Международният углавен съд (МНС), който дефинира Украйна като " място на закононарушението ", изпрати там екип от следователи и криминалисти.

Кремъл отхвърля всички военни закононарушения. Русия постоянно упреква Украйна, че обстрелва личната си инфраструктура и убива личните си цивилни - обвинявания, които бяха необятно отхвърлени от интернационалните водачи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР