Москва. По време на Втората международна конференция Развитие на парламентаризма

...
Москва. По време на Втората международна конференция Развитие на парламентаризма
Коментари Харесай

Лидерът на АБВ - Младежи Пламена Заячка в Москва: Няма устойчивост без включването на млади хора

Москва. По време на Втората интернационална конференция " Развитие на парламентаризма " в Москва, водачът на АБВ - Младежи Пламена Заячка изнесе отчет в секцията " Роля на младежите за развиване на парламентаризма ". Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АБВ . В него тя уточни нуждата от приобщаването на младите и обстоятелството, че за жалост в международен мащаб членовете на парламенти на възраст под 30 години са едвам 2.2%.
" Младите хора съставляват най-голямата възрастова група - 1.8 милиарда, а в това време са едва показани. Това не се дължи единствено на официални аргументи, като възрастов предел или липса на юношески квоти, а в най-голяма степен на политическия нихилизъм при младежите. В същото време ние не можем да реализираме резистентност в нито една сфера, в случай че младежите не се включат ", съобщи тя.
Акцент в отчета ѝ бе ролята на мира, като средство за включване на младежите. По време на конференцията Заячка предложи тематиката за младите и мира да бъде една от главните в идната междупарламентарна конференция през 2020 година Докладът ѝ бе част от панел „ Роля на младежта за развиване на парламентаризма " и бе воден от ръководителя на Комитета по младежта, просвета и туризъм в Руския парламент. В панела взеха присъединяване парламентарни представители от повече от 60 страни.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР