Москва планира да реагира сурово на възможните недружелюбни стъпки на

...
Москва планира да реагира сурово на възможните недружелюбни стъпки на
Коментари Харесай

Русия обеща жесток отговор на неприятелските стъпки на САЩ

Москва възнамерява да реагира сурово на вероятните недружелюбни стъпки на Вашингтон. Това съобщи съветският външен министър Сергей Лавров в изявление за индонезийския вестник Rakyat Merdeka.

„ Руският водач Владимир Путин ясно съобщи, че резултатът във всички направления е вероятен единствено посредством намиране на взаимно допустим баланс на паритетна основа. Нямаше възражения на договарянията с президента на Съединени американски щати Джо Байдън в Женева. Въпреки това, съвсем незабавно след срещата американски лица, даже взели участие в Женева, с удвоена мощ започнаха своите лекции, казвайки: „ очертахме пред Москва ясно своите искания”. Между другото всички тези претенции идват със закани, че в случай че Русия „ не одобри разпоредбите на играта”, ще бъде обект на нов натиск”, сподели Сергей Лавров.

„ Опитите за водене на разговор с нас от позицията на силата изначално са обречени на неуспех: ще реагираме сурово и уверено на недружелюбни стъпки. Необходимо е заслужено съдействие, в случай че Вашингтон в действителност желае постоянни и прогнозируеми връзки, както казва”, съобщи съветският посланик. Лавров съобщи, че естествените връзки сред Русия и Съединените щати са невъзможни, в случай че няма „ взаимно почитание и отчитане ползите на другия”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР