Москва. Първото от 28 години класиране на отбора на Англия

...
Москва. Първото от 28 години класиране на отбора на Англия
Коментари Харесай

„Российская газета“ : Националният отбор на Хърватия се класира на финала на Световното първенство по футбол

Москва. Първото от 28 години класиране на тима на Англия до полуфиналите на Световното състезание докара до полуда цялата страна. В деня на мача в съветската столица се събраха съгласно разнообразни оценки от 10 до 15 хиляди купонджии от Мъглявия Албион. За съпоставяне, във Волгоград по време на първия мач на „ Трите лъва “, както англичаните назовават сами своя тим, почитателите бяха общо към две хиляди души, написа „ Российская газета “.
Още сутринта преди мача с Хърватия целият център на Москва беше затрупан с флагове с червен кръст на бял декор. Както нормално, по-голямата част от британците преди мача се заселиха в многочислените кафенета и заведения за хранене, от които от време на време се чуваха викания. Хърватските почитатели също участваха, освен това в много обичайно количество, само че на фона на шумните британски момчета те се изгубиха.
Приблизително същата картина можеше да се види непосредствено в " Лужники ". От позиция на звука, британците побеждаваха. Хърватски почитатели, от своя страна, означиха мача, развявайки банер с малко, само че красноречиво обръщение: „ Благодаря ви, Русия! “.

Превод и редакция: Виктор Турмаков
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР