Москва няма връзка с ЕС като организация. Това заяви руският

...
Москва няма връзка с ЕС като организация. Това заяви руският
Коментари Харесай

Москва няма връзка с ЕС като организация

Москва няма връзка с Европейски Съюз като организация. Това съобщи съветският външен министър Сергей Лавров, представен от организация БГНЕС.

„ Цялата инфраструктура на връзките с Европейския съюз беше унищожена от едностранните дейности на Брюксел, тъй че в този момент Москва няма връзка с организацията “, съобщи съветският външен министър на взаимна конференция с китайския външен министър Ван И.

Лавров означи, че Москва и Пекин не са другари против никого. „ Ако Европа прекъсне тези връзки, просто унищожавайки всички механизми, които са били основани в продължение на доста години, а ние имаме единствено обособени европейски страни, които желаят да се управляват от своите национални ползи, тогава, евентуално обективно, това води до обстоятелството, че нашите връзките с Китай се развиват по-бързо от това, което е останало от връзките с европейските страни “, акцентира министърът.

Според него Русия ще бъде подготвена за контакти за усилване на взаимоотношението с Европейски Съюз, когато Брюксел сметне за належащо да отстрани аномалията в двустранните връзки. „ Ако и когато европейците намерят за оправдано да отстранен тази особеност в контактите с най-големия си комшия, несъмнено, ние ще сме подготвени да изградим тези връзки на основата на тъждество, учредено на търсенето на баланс на ползите. Промени на изток, съгласно мен, имаме. Имаме и доста натоварен дневен ред, който става все по-богат с всяка година ", сподели министърът.

Лавров акцентира, че Русия постоянно е била фокусирана върху съдействието със своите съседи. „ Страната ни е географски ситуирана върху голяма територия на евразийския континент. Имаме Китай за добър комшия, а Европейският съюз също ни е комшия. И ние постоянно сме се интересували от поощряване на нашите връзки по всички индикатори “, добави ръководителят на съветското външно министерство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР