Москва. Месец преди планираното отпътуване на първия влак от континентална

...
Москва. Месец преди планираното отпътуване на първия влак от континентална
Коментари Харесай

Inosmi.ru: От Москва до Севастопол за 33 часа - пускат в продажба билети за железопътната линия между континенталната Русия и Крим

Москва. Месец преди плануваното тръгване на първия трен от континентална Русия до Кримския полуостров по Керченския мост, в страната бяха пуснати в продажба билетите, оповестява Inosmi.ru , като се базира на локалните медии.
„ Първите билети за трен от континентална Русия до Крим ще бъдат пуснати в продажба на 8 ноември “, се споделя в формалното известие на оператора Grand Service Express.
Предвидени са два маршрута. От 24 декември от Казанската гара в Москва ще бъдат пуснати двуетажни влакове с купета и спални вагони, които ще транспортират пасажери до Симферопол за 33 часа. Ден по-рано трен към Крим ще потегли от Санкт Петербург. Крайната му точка ще бъде Севастопол, до който влакът би трябвало да стигне за 43,5 часа.
Припомня се, че на 23 октомври започнаха тестванията на железопътната част на Кримския мост през Керченския пролив с товарни влакове. Първият пътнически трен от Русия към Крим ще тръгне на 8 декември.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР