Москва. Лидерът на политическата партия Отечество“ Юлия Тимошенко разказа в

...
Москва. Лидерът на политическата партия Отечество“ Юлия Тимошенко разказа в
Коментари Харесай

РИА Новости: Юлия Тимошенко сравни украинците с робите в Древен Египет

Москва. Лидерът на политическата партия „ Отечество “ Юлия Тимошенко описа в обществената мрежа „ Facebook “ за бедственото състояние на украинците, като ги съпостави с робите в Древен Египет, предава РИА Новости.
По думите й управляващите в Украйна издевателстват над жителите си.
„ В украинските села започнаха да продават ябълки от частни имоти и градини. Цената е феноменална: 30-40 копейки за кг (една-две стотинки). Работниците в Древен Египет по времето на Тутанкамон са получавали по-високи надници. Това не може да се назова по различен метод, с изключение на безчинство над народа “, написа Тимошенко.
Според нея украинците, работещи в Полша са тези „ стопански фактори “, които разрешават на жителите на Украйна да претърпяват в рамките на страната.
„ Украинските жители, работещи в Полша, за три месеца изпратиха в Украйна 800 милиона $. В доста огромна степен това е „ икономическият фактор “, който оказва помощ на нашите жители да претърпяват, макар 145-те „ промени “ на родната власт. Това са тези хора, които трябваше да издигнат националната стопанска система на Украйна, само че поради безизходната обстановка, вършат това за непозната “, споделя Юлия Тимошенко.
Тя вижда изхода от обстановката в основаване на работни места, тъй че украинците да желаят да работят в родината си, а не зад граница.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР