Москва. Легендата на UFC Жуниор Дос Сантос е разочарован от

...
Москва. Легендата на UFC Жуниор Дос Сантос е разочарован от
Коментари Харесай

Дос Сантос: Ф. Емеляненко разочарова с Тимъти Джонсън

Москва. Легендата на UFC Жуниор Дос Сантос е отчаян от решението, което Фьодор Емеляненко взе. Преди няколко дни стана ясно, че Фьодор е избрал да се бие с Тимъти Джонсън в дебютната галавечер на Bellator през октомври.

Така Фьодор ще премери сили с Джонсън в основната борба на Bellator 269 в Москва. Скот Кокър не спираше да приказва, че Фьодор ще се бие с Жуниор, Алистър Овърийм или Джош Барнет. За страдание обаче не това си избра именитият войник.

Едва ли някой очакваше Емеляненко да избере Джонсън, само че този избор си има причина. Тимъти се бие с Валентин Молдавски в края на юни и Молдавски го победи, с което завоюва краткотрайната купа в тежка категория.

Валентин е протеже на Фьодор, който му е помагал в лагера за Джонсън и доста добре знае какво да чака. Фьодор елементарно ще се приготви за борба с Тимъти, която евентуално ще е последна за него в ММА.

Не такова нещо е очаквал Дос Сантос, който показа следното пред MMAFighting:

Не знам съвсем нищо за Тимъти Джонсън. Смятах, че аз ще съм добра алтернатива за противник на Фьодор Емеляненко в последната му борба. Мислех, че той желае добра борба, която да развълнува почитателите. Такъв щеше да е случая, в случай че беше избрал мен, Алистър Овърийм или Фабрисио Вердум.

Очаквах нещо такова, само че нещата се случиха обратно на моите упования. В последна сметка той си избра Тимъти Джонсън. Не знам по какъв начин ще приключи тази среща. Смятам, че щеше да е по-добре, в случай че беше избрал мен, Овърийм, Вердум или Джош Барнет.

Фьодор е най-велик и аз съм му почитател. Очаквах, че ще желае да даде една супер борба на почитателите като за последно. Битка, която да притегли вниманието на целия свят. Той обаче пое по различен път. Не знам за какво го направи, само че е разочароващо. Не мога да кажа, че не съм отчаян.

Източник:

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР