Москва. Кораби от Военноморските сили на Руската федерация с ракети

...
Москва. Кораби от Военноморските сили на Руската федерация с ракети
Коментари Харесай

Владимир Путин: Кораби от ВМС на Русия ще извършват непрекъснато военно наблюдение в Средиземно море

Москва. Кораби от Военноморските сили на Руската федерация с ракети „ Калибър “ ще поддържат непрекъсната вахта (основен тип дежурство на съдовете, осигуряващ сигурността на плаването и поддържане на бойната готовност) в Средиземно море. Това съобщи президентът на Русия Владимир Путин, откривайки постоянна среща с управлението на Министерството на защитата и представители на отбранителната индустрия, предава TACC .
„ През актуалната година са планувани 102 експедиции на кораби и подводници, а по отношение на продължаващата опасност от набези на интернационалните терористи в Сирия, в Средиземно море нашите кораби с круизни ракети „ Калибър “ ще правят непрестанно военно наблюдаване ", акцентира съветският президент.
Според Путин, през последните години размерът от задания за Военноморски сили е повишен доста, което повдига въпрос за географията на неговото наличие, в това число в Средиземно море, Северния Атлантически океан и морското пространство в Азиатско-тихоокеанския район. Лидерът на Кремъл означи изключително ясно координираните дейности на екипажите на съветските кораби и подводници по време на военната интервенция в Сирия. „ Атаките с круизни ракети, ефикасната работа на палубната авиация предизвикаха съществени вреди на терористите, значими уреди бяха унищожени, инфраструктурата им бе разрушена ", съобщи президентът на Русия. Изпълнението на тези и други виновни задания е станало допустимо значително с помощта на поддържането на висока бойна и техническа подготвеност на флота. По-конкретно, Путин означи построяването на бойния капацитет на флота, практиката на продължителни морски акции, тренировки и учения.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР