Москва изрази съжаление за мегафонната дипломация на САЩ.Руското посолство във

...
Москва изрази съжаление за мегафонната дипломация на САЩ.Руското посолство във
Коментари Харесай

Москва изрази съжаление за мегафонната дипломация на САЩ

Москва изрази страдание за " мегафонната дипломация " на Съединени американски щати.

Руското посолство във Вашингтон изрази страдание за употребяваната от Държавния департамент на Съединени американски щати " мегафонна дипломация ". Коментарът на съветската дипломатическата задача е в отговор на известие на представител на департамента, че Вашингтон е привикал Дмитрий Жирнов, който краткотрайно извършва длъжността дипломат на Русия в Съединени американски щати.

" Можем единствено да съжаляваме за обстоятелството, че Държавният департамент още един път прибегна до " магафонна дипломация ", се споделя в известието.

Руската задача акцентира, че американското ведомство в действителност оказва помощ на сили, които употребяват тематиката за съветската интервенция в политическия развой на Съединени американски щати за пробутване на ползи.

Според посолството не е изключително етично желанието да се предава публичност в тенденциозна светлина наличието на дипломатическите контакти.

Мисията приканва американските си сътрудници да работят за стабилизиране и нормализиране на двустранните връзки. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР