Москва. Инициатива за среща между Путин и Тръмп трябва да

...
Москва. Инициатива за среща между Путин и Тръмп трябва да
Коментари Харесай

Дмитрий Песков: Инициатива за среща между Путин и Тръмп трябва да дойде от американска страна

Москва. Инициатива за среща сред Путин и Тръмп би трябвало да пристигна от американска страна, съобщи представителят на съветския президент Владимир Путин, Дмитрий Песков пред съветския ефирен канал „ Россия-1 “, представен от TACC .
Позицията на американските управляващи по доста въпроси е променлива и надали е допустимо да се вършат прогнози за бъдещето на двустранните връзки за идващите две години.
Наистина, позицията на президента Тръмп и позицията на американската страна по доста въпроси са обект на бързи промени, тъй че тук e да се изчакат някои изчерпателни пояснения Малко евентуално е някой да се осмели и да направи прогнози за бъдещето двустранните ни връзки за идващите две години ”, сподели той.
Въпреки обстоятелството, че Доналд Тръмп неведнъж е изразявал предпочитание да се срещне с Владимир Путин, държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео не показа съответни оферти за организирането на такава среща по време на договарянията в Сочи, добави Песков.
Според него самодейността за осъществяване на двустранна среща на равнище президент би трябвало да пристигна от американската страна. " В Аржентина срещата беше анулирана, откакто към този момент беше контрактувана и беше анулирана за по-малко от 24 часа. Във връзка с това, несъмнено, самодейността за нова среща би трябвало да пристигна от американската страна, " сподели той.
Песков изрази вяра, че сходна среща ще се организира в един или различен формат. " Това може да бъде авансово контрактувана, повече или по-малко пълноформатна среща с квалифициран дневен ред, което би бил по-предпочитано и по-необходимо въз основа на общите ползи ", сподели Песков.
По-рано Владимир Путин съобщи, че Русия е подготвена да откри разговор със Съединени американски щати. Президентът изрази мнение, че срещата на върха на Г-20 в Осака през юни би могла да бъде подобаваща платформа за среща с Доналд Тръмп.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР