Москва. Група руски инспектори ще посети България в рамките на

...
Москва. Група руски инспектори ще посети България в рамките на
Коментари Харесай

„Красная звезда“: Тази седмица руски инспектори ще пристигнат в България във връзка с прилагането на Виенския документ от 2011 г.

Москва. Група съветски инспектори ще посети България в границите на използването на Виенския документ от 2011 година за ограниченията за подсилване на доверието и сигурността, заяви началникът на националния Център за понижаване на нуклеарната заплаха Сергей Рижков, предава „ Красная звезда “.
Те възнамеряват да проведат ревизия на регион с повърхност от към 18 хиляди квадратни километра на територията на България, като ще би трябвало да дефинират мащабите на военната активност, която се реализира в рамките на инструкции регион или отсъствието на военна активност.
Програмата на инспекцията планува навестяване на полигоните и осъществяване на брифинг. Руските инспектори би трябвало да бъдат осведомени за реализираните военни действия, а също по този начин за плануваните от България взаимни учения „ Мирен пазач – 2017 “ със Съединени американски щати и Сърбия в интервала от 10 до 20 юли.

Превод и редакция: Мария Динкова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР