Москва е готова да посредничи между САЩ и Северна Корея,

...
Москва е готова да посредничи между САЩ и Северна Корея,
Коментари Харесай

Москва: Готови сме да посредничим между САЩ и Северна Корея

Москва е подготвена да посредничи сред Съединени американски щати и Северна Корея, само че за това е нужно единодушието на противостоящите една на друга страни, заяви пред публицисти съветският президентски прессекретар Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

"Става дума за подготвеност на Русия при съществуването на нужда и предпочитание от двете страни, - сподели той. - Няма по какъв начин да станем медиатор сред две страни само по своя воля, нужно е това да е по волята на двете страни. " Песков сподели още, че защото конфронтационната реторика е таман сред Пхенян и Вашингтон, то готовността на Русия е много явна предвид на това да се откри път за деескалация на напрежението.

Вчера съветският външен министър Сергей Лавров прикани Вашингтон и Пхенян да стартират договаряния, като добави, че Русия е подготвена да посредничи в тях, отбелязва Ройтерс. Американски дипломати обявиха, че се стремят към дипломатическо позволение на рецесията, само че президентът Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила сложи като авансово изискване Северна Корея да поеме ангажимент, че ще се откаже от нуклеарните си оръжия, преди да стартират каквито и да било диалози.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР