Москва. АБВ - Младежи подписаха Меморандум за сътрудничество с младежката

...
Москва. АБВ - Младежи подписаха Меморандум за сътрудничество с младежката
Коментари Харесай

АБВ - Младежи подписаха меморандум за сътрудничество с младежите на Единна Русия

Москва. АБВ - Младежи подписаха Меморандум за съдействие с младежката организация на Единна Русия - Млада Гвардия. Това се случи по време на Първия интернационален конгрес на младежките парламенти, който се организира в Москва от 16 до 20 октомври, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АБВ .
В него вземат участие 50 млади водачи от над 30 страни от 5 континента, измежду които депутати на друго равнище, членове на юношески парламентарни структури, инициативни групи за основаване на юношески парламенти, както и юношески организации на политически партии. Пламена Заячка и Любомира Ганчева от Алтернатива за българско възобновление са единствените представители за България на форума.
Председателят на АБВ - Младежи Заячка направи изявление на 17 октомври в залата на Централен музей на Великата отечествена война в панел " Съхранението на историческата истина като належащо изискване за поддържане на мира ". Пред делегатите тя приказва за злоупотребите с памет и история в интернационалните връзки и прикани младите водачи да работят за противопоставяне на политизирането на историческата истина, както и да се борят за достоверното отразяване на историята.
Младежките организации на АБВ и Единна Русия начертаха проект за бъдещи взаимни дейности в няколко посоки: Култура, взаимопомощ и поддържане на интеграционните процеси сред двете страни и възобновяване на политическия разговор и партньорски връзки. Представителите на двете страни се споразумяха да работят и за налагане на позиция в България за снемане на глобите против Русия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР