МОСКВА – Турбулентните дни в испанския лагер могат да означават

...
МОСКВА – Турбулентните дни в испанския лагер могат да означават
Коментари Харесай

„Реал“ може да екзекутира Испания

МОСКВА – Турбулентните дни в испанския лагер могат да значат и харакири. Уволненият треньор Хулен Лопетеги, грешката на Давид де Хеа и ремито с Португалия внезапно извадиха „ Ла Фурия “ от листата с огромните любимци на Мондиал 2018.
Още по тематиката: Роналдо седна до Зевс
Излизайки от страстите към Кристиано Роналдо, испанците повече заслужаваха успеха в иберийското дерби. Много повече положения, удари, притежаване на топката, точни пасове. Но и липса на задоволително успеваемост.
Роналдо самичък си създаде дузпа и фаул, от които вкара два гола. А Давид де Хеа му подари третия. За повторно в последните три мача пазач №1 на Висшата лига проваля Испания с грешките си. „ Доверието към Давид е цялостно и той ще продължи да пази “, отсече селекционерът Фернандо Йеро, който едвам три дни води „ Ла Фурия “.
„ Де Хеа е мое момче, само че самичък знае какво е направил – разяснява Жозе Моуриньо, треньорът му в „ Манчестър Юнайтед “. – При нас в никакъв случай не му се е случвала такава неточност. Беше най-хубавият състезател на сезона. “
Уволнението на Лопетеги раздели испанския отбор на лагери. Играчите на „ Реал “ са гневни, другите – одобряват решението. На конференцията преди мача Серхио Рамос наля масло в огъня с думите, че настроението в лагера е като на заравяне. Почти намерено подлага на критика федерацията. Отдавна отношението му към колегата в защитата Жерар Пике са повече от неприятни.

Така от испанската футболна горделивост „ Реал “ може да се трансформира в екзекутора на очакванията за втора международна купа. Но това надали изключително доста вълнува президента Флорентино Перес. Той още веднъж сподели, че когато „ Реал “ изиска нещо, просто го взима. В случая треньора на Испания единствено два дни преди мондиал.
Още по тематиката: Гризман отхвърли на “Барса”
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР