Московският патриарх Кирил, дългогодишен съюзник на руския президент Владимир Путин,

...
Московският патриарх Кирил, дългогодишен съюзник на руския президент Владимир Путин,
Коментари Харесай

Патриарх Кирил: Гей парадите са част от причината за войната в Украйна

Московският патриарх Кирил, дълготраен съдружник на съветския президент Владимир Путин, съобщи, че спорът в Донбас е за „ фундаментално отменяне на по този начин наречените полезности, които се оферират през днешния ден от тези, които претендират за международна мощ “.

„ Тестът “ на чия страна сте, сподели Кирил, е дали страната ви желае да организира гей паради.

„ За да влезете в клуба на тези страни, е належащо да се организира гей церемониал. Не да вършим политическо изказване „ ние сме с вас “, не да подписваме съглашения, а да вършим гей церемониал. И знаем по какъв начин хората се съпротивляват на тези претенции и по какъв начин тази опозиция се потиска със мощ “, сподели Кирил по време на проповед в Москва.

Кирил категоризира войната като битка с „ метафизично значение “, човечеството да следва Божиите закони.

„ Това, което се случва през днешния ден в областта на интернационалните връзки, има освен политическо значение. Говорим за нещо друго и доста по-важно от политиката. Говорим за човешкото избавление “, сподели той.

„ Ако забележим нарушавания на Божия закон, ние в никакъв случай няма да се примирим с тези, които унищожават този закон, размивайки границата сред святост и грях и още повече с тези, които предизвикват прегрешението като образец или като един от моделите на човешкото държание ", сподели Кирил.

„ По тази тематика през днешния ден има същинска война “, сподели той.

Патриарх Кирил е съществена религиозна фигура в Русия. Той е подложен на напън от личната си черква от началото на войната да жигосах експанзията на Путин, само че обществените му изказвания до момента не съумяха да създадат това. Напротив, езикът на Кирил поддържа визията на Путин за духовна и световна съветска империя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР