Московски експерти предполагат, че мотив за атаката на нападателя в

...
Московски експерти предполагат, че мотив за атаката на нападателя в
Коментари Харесай

Нападателят в Москва Евгений Манюров провокирал властите в ”Деня на чекиста”

Московски специалисти допускат, че претекст за офанзивата на нападателя в постройката на Федералната работа за сигурност /бившето КГБ/ е идният Ден на органите за сигурност на Русия, по прочут като ”Ден на чекиста ”. Други считат, че офанзивата е обвързвана с конференцията на президента Владимир Путин. Стрелецът е 39-годишният Евгений Манюров.
При офанзивата на постройката на ФСС бе погубен един помощник на службата и са ранени четирима. Двама от ранените са в тежко положение.

.

За своя наследник пред съветските медии споделя майката на Манюров. Той не бил женен, нямал другари. Увличал се по бокса и ръкопашния пердах, а напоследък и по стрелбата с друго оръжие. Пиел хапчета за кръвно, пишат съветски медии.

Работел като охранител, само че бил уволнен. В деня на стрелбата бим доста възбуден и споделил на майка си, че отива на надпревари по пукотевица.

При офанзива на постройката н ФСС на Лубянка Манюров е бил въоръжен с карабина " Сайга " и нож. На мястото на стрелбата е намерено и самоделно взривно устройство.

Превод: Фрог нюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР