Московската полиция издирва престъпник обстрелял апартамента на заместник-председателя на правителството

...
Московската полиция издирва престъпник обстрелял апартамента на заместник-председателя на правителството
Коментари Харесай

Атентат в Москва: Стреляха по вицепремиера Рогозин

Московската полиция търси нарушител обстрелял жилището на заместник-председателя на държавното управление на Руската Федерация Дмитрий Рогозин, оповестява РЕН ТВ. Инцидентът е станал предходната събота, на 14 октомври, само че за него оказва се едвам в този момент.

По данни на оперативни служащи незнайният нападател е стрелял по прозорците на жилището на Рогозин в елитния жилищен комплекс " Близката вила " на ул. Староволинска. Куршумът е разрушил стъклото, само че за благополучие никой не е потърпевш.

Местното районно ръководство на полицията е почнало следствие на случая, като в началото той е дипломиран като безчинство. Поради специфичния статут на притежателя на жилището обаче следствието се управлява непосредствено от Министерството на вътрешните работи, което към този момент не е огласило публична информация.

Апартаментът на Дмитрий Рогозин, по прозорците на който е стрелял незнайният нарушител, принадлежи, както е посочено в декларацията на висшия служител, на петима съсобственици - това са вицепремиерът, неговата брачна половинка, синът им Алексей и внуците Федор и Мария.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР