Московчанката Яна Покришкина обвини в изнасилване участника в шоуто "Глас",

...
Московчанката Яна Покришкина обвини в изнасилване участника в шоуто "Глас",
Коментари Харесай

Жена обвини звезда в изнасилване, но я пратиха в лудница

Московчанката Яна Покришкина упрекна в обезчестяване участника в шоуто "Глас ", артиста Емил Кадиров. Според момичето закононарушението е осъществено в нощта на 21 против 22 ноември.

На 25 ноември обаче столичният съд в регион Преображенски разпореди да бъде настанена в затворено психиатрично заведение. Подробностите за случая на 27 ноември бяха обявени от правозащитника и юрист Дмитрий Джулай.

Съдебните реализатори пречат на юриста да прегледа случая, базирайки се на ковид. Лекарите от своя страна отхвърлят да дават информация под претекст, че това е здравна загадка. Освен това информацията не се дава освен на юриста, само че и на майката на Покришкина.



„ Вместо да ревизират жалбата, полицията извика„ психиатър “и момичето беше настанено в„ Ганнушкин “по правосъден ред “, написа Дмитрий Джулай във Фейсбук. През цялото това време момичето е в „ Ганнушкин “, където я бодат с всевъзможни инжекции по незнайна причина “.

Адвокатът разясни в коментар пред съветски медии, че по-рано Покришкина в никакъв случай не е била записана в психиатрична болница, също по този начин в никакъв случай не е имала пострадвания на главата. И на какво съображение арбитър Ефремов я настанил в затворено лечебно заведение за Дмитрий Джулай, остава мистерия.

От Преображенския съд разясниха, че лекари от психиатричната болница „ Ганнушкин “ са попитали за насилствената хоспитализация на московчанката „ по здравословни аргументи “.



Певецът и стихотворец Александър Градски, един от менторите в предаването "Гласът ", към този момент приказва за случая. В изявление той сподели, че новината за изнасилването даже не би трябвало да се разяснява, защото счита Кадиров за образцов фамилен човек.

„ Емил Кадиров има семейство, той от дълго време живее с обичаната си - прелестната певица Настя Черноволос “, сподели поетът. Кой популяризира това? Как може да има такива препратки в известни вестници? Удариха ли си главата? Наистина ли го написаха? Нямам мнения, просто ще им се обадя в този момент! Ще ви помоля да поемете контрола над това, което пишат. "

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР