Московчанин трети ден отчаяно издирва съпругата си, изчезнала след терористичния

...
Московчанин трети ден отчаяно издирва съпругата си, изчезнала след терористичния
Коментари Харесай

Московчанин трети ден отчаяно издирва съпругата си, изчезнала след терористичния акт в Крокус Сити хол

Московчанин трети ден обезверено търси брачната половинка си, изчезнала след терористичния акт в " Крокус Сити хол ", предава Дарик. 

Мъжът е обходил всички лечебни заведения в съветската столица, прегледал е описите на починалите, отишъл е до моргите, само че изцяло несполучливо - от Яна няма и диря.

По думите на Игор брачната половинка му Яна е дълготраен почитател на " Пикник " и от дълго време мечтаела да участва на концерта. В деня на представлението той завел щерка им Злата при баба й и тръгнал на работа. През целия ден Яна му пращала щастливи послания в очакване на вечерта. Тя отишла в " Крокус хол " с приятелката си Кристина. За последно Яна писала на брачна половинка си в 19:59 - изпратила му фотография на публиката.

Игор споделя, че 15 минути по-късно брачният партньор на Кристина му се обадил и споделил, че по време на диалога със брачната половинка си чул звук и писъци, а по-късно не съумял да стигне до нея. Телефонът на Яна също бил изключен. Игор видял новината за терористичната офанзива в залата и незабавно отишъл там. В 20.40 часа той към този момент бил покрай горящата постройка, само че от двете дами няма и диря.

По-рано през днешния ден управляващите в Москва оповестиха, че продължава издирването на хора под руините на " Крокус хол ".

Московчанката Елена пък по знамение оживяла, откакто не могла да си купи билет за концерта. Тя трябвало да отиде на събитието с приятелката си Юлия, която е от Волоград. Юлия Чечина и Елена се срещат през 2005 година и стават най-хубави приятелки.

На 22 март Юлия идва в Москва за концерта на " Пикник ". Оставили багажа й в жилището на Елена и отишли дружно до концертната зала. Във фоайето Елена била сюрпризирана от броя на хората и изразила опасения за сигурността, на което Юлия дала отговор: " Защо, това е Москва!? "

Елена не могла да си купи билет за концерта и двете приятелки се сбогували с обещанието да се срещнат след представлението. На път за у дома московчанката почнала да получава новинарски известия на телефона си. Обадила се на приятелката си, само че Юлия не дала отговор. По-късно я вижда в едно от видеата, публикувани в обществените мрежи - Юлия тичала по стълбите за евакуация с останалите хора.

Но и до през днешния ден Юлия не дава отговор на телефона си. На този стадий няма информация за нея в моргите и лечебните заведения.

Коментаторът Виктор Гусев отишъл на концерта на " Пикник " със брачната половинка си, негов другар и синът му. Той споделя, че човек от екипът на групата оказал помощ за спасяването на доста хора, като повел феновете нагоре по стълбите към улицата под звуците на изстрелите. Гусев показа, че дамите са свалили обувките си, с цел да тичат по-бързо.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР