Мощният китайски производител е поръчал панели от LGDHisense, най-големият китайски

...
Мощният китайски производител е поръчал панели от LGDHisense, най-големият китайски
Коментари Харесай

Hisense настъпва на пазара за OLED телевизори

Мощният китайски производител е поръчал панели от LGD

Hisense, най-големият китайски производител на тв приемници, ще раздвижи съществено OLED TV сегмента

Голям състезател на пазара за тв приемници възнамерява нахлуване в OLED сегмента. Китайската компания Hisense е поръчала панели с органични светодиоди от LG Display (LGD) и ще пусне новите си OLED тв приемници през третото тримесечие на годината, заяви организация Yonhap.
още по тематиката
Навлизането на Hisense на OLED TV пазара ще усили търсенето екрани от LGD и като цяло ще повиши цените на панелите с органични светодиоди, чакат анализаторите. OLED панели от LGD купуват още фирмите LG, Panasonic, Sony, Toshiba, Philips, Loewe, Skyworth, Changhong и Sharp.

В момента Hisense се явява най-големият китайски производител на тв приемници. Компанията управлява към 15% от международния пазар на премиуем тв приемници с цени над 2000 $. С прибавяне на OLED модели в продуктовата си гама, Hisense се надява да усили пазарния си дял, отбелязва Yonhap.

По данни на анализаторската компания IHS Markit, през първото тримесечие на 2018 година в света са доставени 602 хиляди OLED тв приемника, спрямо 287 хиляди броя за същия интервал на предходната година. Прогнозата сочи увеличение на доставките в идващите три тримесечия надлежно до 673, 743 и 804 млн. броя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР