Мощният хейт към Жени Джаферович очаквано нямаше как да остави

...
Мощният хейт към Жени Джаферович очаквано нямаше как да остави
Коментари Харесай

Ваня Джаферович скочи срещу хейтърите на жена си

Мощният хейт към Жени Джаферович предстоящо нямаше по какъв начин да остави безучастен мъжът й Ваня, който сподели образно какво е направила първо жена му след излизането от " Игри на волята ".

" Вчера Жени завърши своето присъединяване в Игри на волята. Отпадна на крачка от финала. Хората споделят, че в такива излъчвания се помнят единствено спечелилите и това си е по този начин, само че аз считам, че с изключение на успеха е значимо и по какъв метод си повлиял или трансформирал самата игра.

Жени беше един от най-запомнящите се участници във всичките сезони до момента. Без значение дали някой е харесвал играта ѝ или не, тя несъмнено я направи по-интересна за гледане. Начинът на говорене, мисъл, стратегически ходове, премислени постоянно авансово, улегналост, успокоение, както и битка, без отричане до самият край, са единствено някои от нещата, поради които се гордея, че имам подобен човек до себе си.

За страдание през последните няколко месеци получихме и доста гадни мнения, закани и бяхме унизени. Повечето от тях бяха написани необразовано, с необяснима завист и ненавист, което ме кара от ден на ден да изгубвам вяра в това общество.

Как може да мразиш някого, откакто не го познаваш и си го гледал единствено по телевизия? Как може да възпитаваш децата си по този метод? Чудя се към този момент, дали желая децата ми да израстват в такава среда и има ли въобще смисъл.

И също по този начин, желая да кажа, че макар че сме обществени персони, и ние имаме страсти, страхове и усеща. Не сме роботи. Бъдете здрави и се пробвайте да обичате повече ", приключва признанието си Джаферович, а видеото му провокира бурни реакции, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР