Мощният фенклуб на ЦСКА Червени шопи излезе с публикация след

...
Мощният фенклуб на ЦСКА Червени шопи излезе с публикация след
Коментари Харесай

Червени шопи: ЦСКА е за поколенията, ЦСКА е марка, еталон за величие в България и Европа.

Мощният фенклуб на ЦСКА " Червени шопи " излезе с обява след триумфа с 1:0 над Спартак (Варна), който затвърди лидерската позиция на 31-кратните първенци в класирането. От организацията са създали допустимо близо 200 деца от община Елин Пелин да посетят " Българска войска ", за част от които това е бил първи мач онлайн на обичания отбор.
 ЦСКА - Спартак (Варна) 1:0 в efbet Лига
Трудно, само че сладко - ЦСКА победи и Спартак, Херо продължава да бъде без триумф на " Армията "

Гарсес вкара единствения гол

" Днес (б.р. вчера) бе огромен празник, тъй като с изключение на, че обичаният ни клуб изигра следващия си мач, водещ към 32-та купа, той бе специфичен ден за всички Червени сърца в Община Елин Пелин.

По самодейност на Фен-клуб Червени Шопи мачът ЦСКА-Спартак Варна бе посетен от близо 200 малчугани от общината, като за някои от тях това бе първи допир с обичания тим. Те имаха опция да стъпят на терена на стадион Българска войска, да посетят клубния музей, където научиха повече за славната алена история от чичо Граф.

При посрещането на представителния мъжки тим децата бяха удостоени с внимание от футболистите за подписи и фотоси, а по-късно част от тях демонстрираха и умения на терените за мини футбол на така наречен Армейски следобяд.

Големият момент бе първия съдийски сигнал на срещата, последван от първата ария на стадиона, първия гол, първата победа. Нашата цел е да запалителен децата по спорта, да ги научим да бъдат виновни, дисциплинирани и да бъдат първи в живота, по този начин както повелява Армейският дух.

Излишно е да загатваме за песните в рейсовете, за трепета от фотографията с обичан футболист, от слисаните детски лица от следващата хореография с марка Сектор Г, това е неизбежно. Желаем и отсега нататък да бъде по този начин, тъй като ЦСКА е за поколенията, ЦСКА е марка, пример за великолепие в България и Европа.

С алено шалче в ръка, тук ще бъдат и нашите деца!

Не на последно място желаеме да благодарим на всички забъркани. Специални благодарности на водача на Северната Трибуна Иван Велчев и Васко от Офендърс, които прегърнаха концепцията и ни дадоха криле при реализирането й.
 Феновете на ЦСКА готвят пъкъл за Херо
Феновете на ЦСКА готвят пъкъл за Херо

На изпълнителните шефове господин Орманджиев и господин Филипов за логистичната поддръжка. На Ръководството на Футболна Академия Мургаш, учителите от ОУ Стефан Стефанов и НУ Отец Паисий. На всички родители, които ни повериха децата си и бяха до нас в този трогателен ден. И на вас момчета и девойки от почитател клуба!

Напред армейци самоуверено да браним нашето велико дело! ", пишат от организацията.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР