Мощни вокали, зашеметяваща визия и страстно любовно обещание запечатват „Едно“

...
Мощни вокали, зашеметяваща визия и страстно любовно обещание запечатват „Едно“
Коментари Харесай

Дамян Попов и Жана Бергендорф със страстна целувка в „Едно“

Мощни вокали, зашеметяваща визия и буйно любовно заричане запечатват „ Едно “ като емблематична ария и за двамата актьори.

За Дамян този план е стартов към нов албум, а Жана направи своето огромно завръщане на поп сцената след Equinox и представянето си в Евровизия. След русия си интервал в настоящата ария певицата още веднъж се обръща към аленото - като избор за цвят на косата и като тематика на облеклото. А то умерено може да се назова неповторимо!

Над пет метра е дълга роклята на Бергендорф в клипа към песента и с цел да се снима в цялостен размер, екипът обезпечава специфична подемна техника.

Под умелата постановка на Люси Иларионов сюжетът на видеото провокира двамата в изгаряща целувка. Сцената е толкоз буйна, че незабавно докара до клюки, нашепващи за освен това от професионално другарство сред Жана и Дамян.

По този въпрос изпълнителите мълчат многозначително и може би единствено времето ще покаже какви са същинските им връзки.

„ Едно “ към този момент имаше своята премиера в Youtube и незабавно събра над 90 000 гледания. Феновете нарекоха изпълнителите „ българските Zayn и Sia “, само че самите Дамян и Жана изрично избират добре наложените си български имена, които ги трансфораха в любимци на меломаните.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР