Мощни джетове превзеха плаж Перла край Приморско за традиционното джет-ски

...
Мощни джетове превзеха плаж Перла край Приморско за традиционното джет-ски
Коментари Харесай

Международно джет състезание се проведе в залива Перла край Приморско

Мощни джетове превзеха плаж Перла край Приморско за обичайното джет-ски съревнование, което в началото беше отсрочено поради абсурда със затъналия на плажа джип. Месец по-късно беше реализирана сделка сред уредниците на надпреварата, концесионера на плажа и Министерството на туризма, конкуренцията да стане факт.

Приморско

В залива на Перла се намира един от най-хубавите водни полигони за съревнование на джетове и от години има специфичен кулоар за спускането им във водата. Мястото е оказано със специфични табели, а полиция контролираше реда и сигурността на плажа.
Дамян Дринков - уредник: Приблизително има записани над 40 участника и виждам, че идват, много хора се уплашиха от прогнозата, която дадоха синоптиците.Дея Щърбанова: Техника, почтено казано, тъй като без техника си изгубен, падаш, може да се удариш доста неприятно, може да си счупиш главата, носа, крайници.
Въпреки абсурда със затъналия джип на плажа и първичния отвод на концесионера да провежда надпреварата, през днешния ден той сподели, че е било реализирано съглашение сред институциите.
Лъчезар Захариев - концесионер: Ние не сме се предали, продължаваме да работим, продължаваме да се грижим за хората и за това те да си изкарват добре на нашето Черноморие.Димитър Германов - кмет на Приморско: Благодаря на уредниците и на наемателя на плажа за това, че се задействаха без значение от събитията и от проблемите, които породиха и с помощта на волята и на напъните, които демонстрираха, надпреварата се организира.
Засега към момента няма оповестена санкция за концесионера.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР