Мощна експлозия в центъра! Бойлер взриви апартамент Двете жени, които

...
Мощна експлозия в центъра! Бойлер взриви апартамент Двете жени, които
Коментари Харесай

След взрива на бойлера: Помислихме, че гръмна бомба СНИМКИ

Мощна детонация в центъра! Бойлер взриви апартамент

Двете дами, които останаха без жилище след детонацията на домакински бойлер нощес, са се разминали на косъм от гибелта, описаха пред „ Марица “ техни съседи.

Припомняме, че мощната детонация раздруса жилищен блок на бул. „ Източен “около 4:30 часа тази заран, а повода се оказа експлоадирал бойлер, който се е намирал в апартамент на петия етаж. Живеещите в него две дами по това време са спали. Те са имали голям шанс, че не са потърпевши от гърмежа – били са избавени от единствената стена, която е останала здрава.

„ Едната част от стените на постройката са бетонни, само че преградните са от гипсови блокчета. Ако дамите бяха зад стена от гипс, можеше да бъде и съдбовно. Гръмна като същинска бомба, върнахме се в годините, когато бяхме в казармата. Беше доста ужасно “, описаха шокирани съседи.

Живеещите в блока са будували до сутринта и към момента не могат да дойдат на себе си от мощния стрес. По думите им, целият апартамент бил потрошен от детонацията. Всички прозорци на стълбището са счупени от ударната вълна. Разтресли са се даже и прилежащите здания. Отломки са хвърчали в крайблоковото пространство и са нанесли вреди върху паркираните долу коли.

Екип на „ Марица “ завари пространството зад блока покрито със стъкла, части дограма и изкъртена мазилка. Хамали изнасяха частите от разрушеното до основи жилище. „ Единственото хубаво нещо е, че няма потърпевши. Бойлерът е нагрял, не се присъединил термостатът и е гръмнал. Нещастието и разрухата са огромни “, изясни комшия на двете потърпевши. Той разясни, че дамите са в потрес и сега са отседнали при свои близки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР