Мощна буря връхлетя македонската столица Скопие с дъжд, град и

...
Мощна буря връхлетя македонската столица Скопие с дъжд, град и
Коментари Харесай

Силна буря наводни центъра на Скопие, ВМРО-ДПМНЕ обвини управляващите

Мощна стихия връхлетя македонската столица Скопие с дъжд, град и мощен вятър, затрудни придвижването на превоза, заяви организация МИА. От мощния вятър са изпочупени и са изкоренени доста дървета. В града валя град с размера на орех, а вятърът доближи скорост над 80 км в час.

Свикано е незабавно съвещание на градския щаб за отбрана и избавяне от бедствия. Бурята провокира наводняване и в постройката на македонската осведомителна организация МИА.

Еве како изгледа след това невремето #Skopje#Aerodrompic.twitter.com/AQR5yqj10L

— Marko (@Sylvester_mk) June 9, 2018

Стихията и усложненията, които тя аргументи, дадоха мотив на политическата съпротива, в лицето на ВМРО-ДПМНЕ, да нападне държавното управление.

„ СДСМ е на власт от 5 години в община Център и през ръцете им са минали повече от 100 милиона евро, а все пак те не са съумели да уредят градската канализация и да подобрят работата на службите. Богданович и неговият партиен приятел Шилегов оставиха Скопие и Центъра съвсем един час по вода. Дали Богданович си показва по този метод най-урбанизираната община в Република Македония, която единствено след няколкоминутен дъжд плува под вода? “, обявиха от ВМРО-ДПМНЕ.

Според тях, в Скопие през днешния ден могат да се видят “сцени като от африканските държави”.

.@severeweatherEU#Hail storm in #Skopje#Macedoniapic.twitter.com/vng7mE2mn4

— 00101010 (@seirdotmk) June 9, 2018

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР