Мощна атака срещу началника на кабинета на Бойко Борисов -

...
Мощна атака срещу началника на кабинета на Бойко Борисов -
Коментари Харесай

Сидеров: Има знаци, че Румяна Бъчварова саботира премиера

Мощна офанзива против началника на кабинета на Бойко Борисов - Румяна Бъчварова от ръководителя на " Атака " Волен Сидеров. Той разгласи, че тя подкопава доверието в държавното управление, а нейни родственици са част от кръга " Капитал ", който редовно нападна българското държавно управление, заяви " Канал 3 ".

Сидеров евентуално засяга дъщерята на Бъчварова - Лора Филева и зетя Росен Босев. Двамата живеят на фамилни начала, а неотдавна са и родители. Повод за намека му станаха изявления в " Капитал ", които принудиха номинирания за министър Александър Манолев да си направи отказ.

" Нямам нищо персонално, само че виждаме, че някои от ударите против държавното управление пристигнаха от доближени до шефа на кабинета. Не мога да разясня дали има директна връзка, само че не е разумно роднините на шефа на кабинета да са в противниковия лагер и да вършат такива изявления.

Говоря за дописките против Александър Манолев, които си бяха удар под кръста, забранен, с който се прави опит да се блокира работата на държавното управление. На всеки кандидат-министър може да му се изкара такава рядка плетка, в която да излезе отговорен.

Има знаци, че шефът на кабинета може да саботира премиера. Когато имаш връзки с кръг, който назначаваше министри, да има такава обязаност, за мен е спор на ползи.

За мен тук министър председателят се огъна за Манолев, само че това е персонално мое мнение, сподели още Волен Сидеров.

Сидеров добави, че не харесва Бъчварова за началник на кабинета.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР