Мощен, със сгъваема конструкция, осигурява комфортно возенеKugoo S1 е сгъваем

...
Мощен, със сгъваема конструкция, осигурява комфортно возенеKugoo S1 е сгъваем
Коментари Харесай

Kugoo S1 – мечтан е-скутер в комплект с аксесоари

Мощен, със сгъваема структура, обезпечава удобно возене

Kugoo S1 е сгъваем и комфортен за носене и предпазване

Популярен електрически скутер се предлага преференциално в комплект с разнообразни аксесоари в онлайн магазина GeekBuying. Един от най-продаваните модели е наличен за покупки дружно със слушалки, безжична аудиок лонка Tronsmart и шлем, на цени с отстъпки.

Моделът Kugoo S1 има постоянна структура, задвижван е от мотор с мощ 350W и може да вози човек с тегло до 120. Това е комфортно транспортно средство за пътувания на относително къси дистанции – изключително в градовете, в паркове за забавление или по крайбрежната линия.

Kugoo S1 е съвършен за пътешестване в града

Скутерът е изработен от алуминиева сплав, която е лека и в същото време здрава. Той тежи единствено 11 кг и се сгъва за по-удобно преместване и предпазване. Може да се употребява от консуматори във всички възрастови категории, включително деца, с помощта на регулируемата височина в стри степени.

Кugоо Ѕ1 има модулен дизайн. Дисплеят, таблото, моторът и батерията могат елементарно да се демонтират и заменят. Предвидени са също варианти за инсталиране на спомагателни съоръжения като представители или GРЅ правоприемник.

LED таблото начело демонстрира значима информация

Този електрически скутер е много здрав и благонадежден. Има постоянни 8,5-инчови гуми и двойни дискови спирачки (спирачният път е 4 метра). Развива оптималната скорост 30 км/ч, като поддържа три скоростни режима – 15 км/ч, 25 км/ч и 30 км/ч, които потребителят може да избира единствено с един бутон, придвижвайки се по разнообразни терени.

Батерията на Kugoo S1 обезпечава един час каране на оптималната скорост. На LED екрана начело ще видите потребна информация от рода на скорост, изминато разстояние, време, мощ и други параметри.

Kugoo S1 е мощен, здрав и устойчив

Нещо повече, скутерът е водоустойчив по стандарта IP54 и е минал разнообразни тествания, вкл RoHS и CE, за сигурност и сигурност. Налични са предна LED светлина и сигнална лампа откъм гърба, които са изключително нужни при возене нощем. Система за угнетяване на силата на ударите начело и откъм гърба на скутера обезпечава повече комфорт.

Можете да купите електрическия скутер в комплект с разнообразни аксесоари тук:

Кugоо Ѕ1 + I12 TWS Earbuds за $314,99 с ваучър за отстъпка GKB066S

Kugoo S1 + I12 TWS Earbuds + Tronsmart Mega за $352,98 с ваучър GKB066S

Kugoo S1 + Helmet на цена от $311,99 с ваучър KUGOO624

Kugoo s1 за €276,99 с ваучър KUGOOEU или за $309,99 с ваучър S1KUGOO

Моделът се доставя от склад в Полша, освободен от мита. Сервизът на скутера също е в Полша, прецизираха от онлайн магазина GeekBuying.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР