Мощен рок ще разтърси Летния театър в Бургас на 30

...
Мощен рок ще разтърси Летния театър в Бургас на 30
Коментари Харесай

БТР и Тим Оуенс представят в Бургас новата си песен

Мощен рок ще раздруса Летния спектакъл в Бургас на 30 юли от 20 ч. Бившият вокалист на " Джудас Прийст " Тим Рипър Оуенс / Tim Ripper Owens и група БТР идват в града, с цел да показват новата си ария " Моята мощ ".

Рок музикантите дават обещание вълнуващо двучасово шоу.

Феновете на твърдата музика ще имат опция да чуят онлайн безконечните шлагери на легендите " Джудаст Прийст " и Рони Джеймс Дио, най-популярните песни от соловия албум на Тим Рипър, както и най-новото от БТР.

Световната известност на американеца Тим Рипър Оуенс идва с Judas Priest през 1996 година, с които работи до 2004 година С тях записва номинирания за премиите Grammy албум " Jugulator " (1997 г.). Тим Рипър Оуенс има невероятния късмет да работи и със международно известни музиканти като Ингви Малмстийн и Дъг Олдридж.

Първото взаимно осъществяване на БТР с Тим Рипър бе на новогодишния концерт в Каварна през 2014 година Оттогава те имат няколко взаимни концерта. В Бургас вокалистът Тим Рипър ще гостува за първи път.

" Моята мощ " е пилотен сингъл от идния албум на бандата. Предстои снимането на видеоклип към песента. Припомняме, че с видеото " Несбъдване " БТР подвигнаха високо летвата както за конкуренцията, по този начин и за самите себе си.

За групата още веднъж следва лято с доста изяви. Концертът в Бургас ще бъде на 30 юли от 20 ч. на сцената на Летен спектакъл.

Билети към този момент се продават на касата на НХК и от 26 юни на каса " Часовника " /градинката до хотел България/.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР