Мощен пожар изпепели стар хотел в американския град Бракни наскоро.

...
Мощен пожар изпепели стар хотел в американския град Бракни наскоро.
Коментари Харесай

Зловеща мистерия в американско градче след пожар!

Мощен пожар изпепели остарял хотел в американския град Бракни неотдавна. Огнената буря обаче не бе единствената причина постройката да попадне в полезрението на медиите. Оказва се, че след пожара в постройката била видяна мистериозна фигура, за която никой няма пояснение...

Според първичните сведения за пожара той пламва в една от стаите на последния етаж в хотела, само че по-късно доста бързо обгръща цялата постройка. За благополучие личният състав и гостите бързо съумяват да се изтеглят и в постройката не остава никой. Въпреки това по-късно излиза наяве, че зданието не е напълно безлюдно.

Когато след пожара доброволци се пробват да разчистят останките от разрушената постройка, те виждат в прозорците отражението на странна човешка фигура. Когато обаче обхождат цялата постройка, с цел да ревизират дали в нея не е останал някой въпреки всичко, не откриват нищо. Независимо от това даже и някои от фотосите, направени тогава, демонстрират, чудноват обект измежду руините.

Гледайки фотосите и слушайки диалозите сред доброволците, се усещам комплициран, тъй като постоянно към бил песимистичен към историите за призраци. Много хора си мислят, че в постройката броди дух. Дали това е по този начин, не можем да кажем. Но въпреки всичко зданието е много остаряло – издигнато е през 1849 година, тъй че несъмнено някой въпреки всичко е умрял тук и може би огънят е разбудил неговия фантом, размишлява притежателят на изгорелия хотел.

Появата на тази история в интернет предизвика доста хора да опишат за сходни прекарвания. Някои от потребителите в обществените мрежи споделиха, че те също са виждали странни облици по време на пожар, само че не са имали опция да ги снимат. Други даже обявиха, че духове са ги спасявали от огнената буря.


Източник: Sanovnik.bg

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР